Handla/Kontakt/Öppet

Wiroth Interior har stängt butiken på Östermalm i Stockholm och  öppnat på Österlen  och adress är (GPS:) Hannas 1910, Hammenhög.

I butiken på Österlen finns samma sortiment som det fanns i Stockholm: gardintofsar, tyger för både gardiner och möbler, gardintillbehör, gobelänger, sidenlampskärmar, renoverade möbler och övriga inredningsdetaljer.

Sänder även produkter var vänlig gör förfrågan på lena@wiroth.se eller 070-7500196.

Vi har även ett par rum för uthyrning B&B. Rummen har egna badrum. Pris på förfrågan. o Vänligen ring för info. 070-7500196  eller booking.com Wiroth Hannas 1910.

Ett varmt tack till alla kunder som har besökt butiken på Ulrikagatan i Stockholm i alla år och vad jag har fått höra så är det många som besöker Österlen på framför allt sommaren så på återseende och varmt välkomna.

Med vänlig hälsning    Lena Wiroth

 

WIROTH INTERIOR är ett inredningsföretag som har funnits i mer än 20 år och som hela tiden söker unika och speciella inredningsobjekt såsom möbler, lampor, gobelänger, textil till både gardiner och möbler samt sidenskärmar och mycket mer. Omklädning av möbler ombesörjes samt gardinsömnad. Är även behjälplig med inredningsförslag.

I butiken finns ett axplock av alla våra kollektioner. Många av varorna är beställningsvaror.

Varmt välkomna!

Contact and visit please contact lena@wiroth.se phone 0046.(0)707500196

Kontakta oss här:

Lämna telefonnummer så ringer vi gärna upp

Ditt namn *

Din e-post *

Ämne

Ditt meddelande *

Interiörbild från butiken på Österlen

Interiörbild från butiken på Österlen

 

WIROTH INTERIOR
Hannas 1910
27655 Hammenhög
070-7500196
lena@wiroth.se